Directioneaza 2% din impozit pentru strada ta

Vrei sa fii sigur ca impozitul pe care il platesti ajunge de fapt in comunitatea locala?  Vrei să împiedici proiecte imobiliare iresponsabile care îți vor afecta calitatea vieții?  Stii că poti sustine o o organizatie non-guvernamentala care iti reprezinta interesele?

Asigura-te ca in acest an 2% din impozitului pe venit deja achitat de tine catre bugetul statului va fi directionat catre Asociatia Pentru Protectia Urbanistica a Strazii Macesului.

Anul trecut cu ajutorul cetatenilor de pe strada Macesului cei 4.500 lei directionati catre asociatie ne-au ajutat sa castigam prima victorie în războiul cu abuzurile din urbanismul local:  au fost sistate lucrările la ansamblul de 9 blocuri turn, de la P+5 la P+10 pe strada noastră și a fost inițiat procesul pentru anularea autorizațiilor de construcție pentru acest proiect.

Haideti să ne asigurăm că și în acest an vom avea fonduri pentru a susține financiar demersurile în instanță și să ne păstrăm încrederea că vom avea o șansă de succes, în condițiile în care constructorul încearcă prin diverse mijloace, cum ar fi mutarea procesului în altă localitate, să ne produca costuri suplimentare care sa ne determine să renunțăm la cauza noastră!

Daca te-ai mutat pe strada Macesului ca să beneficiezi de o atmosfera liniștita și vrei să ai parte de această atmosfera și pe viitor, dacă nu vrei să locuiești pe o stradă sufocată de mașini, dacă vrei ca valoarea proprietății tale să nu scadă pentru că peste noapte se construiesc blocuri de 10 etaje,  direcționează acum 2% din impozit!

Descarca formularul 230 aici.

Tot ce trebuie să faci este să completati sectiunea “I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI” si sa semnezi la rubrica “Semnatura contribuabil”.

Formularul completat si semnat se poate depune in cutia postala pe strada Macesului nr. 36A sau in cutia postala de la sediul asociatiei de pe strada Pavel Rosca nr. 1 ap. 7 pana cel tarziu 20.05.2015.

Iți mulțumim!

ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA URBANISTICA A
STRAZII MACESULUI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *