Donati 2% din impozitul pe salariu

Vrei sa fii sigur ca impozitul pe care il platesti ajunge de fapt in comunitatea locala?  Vrei să împiedici proiecte imobiliare iresponsabile care îți vor afecta calitatea vieții?  Stii că poti sustine o o organizatie non-guvernamentala care iti reprezinta interesele?

Asigură-te că in acest an 2% din impozitului pe venit deja achitat de tine către bugetul statului va fi direcționat către Asociația pentru Protecția Urbanistică a Clujului.

Anul trecut cu ajutorul cetațenilor Clujului cei 7.300 lei direcționati către asociație ne-au ajutat să ne implicăm in combaterea mai multor proiecte abuzive, dintre care in momentul de față pe rolul insțantelor se mai află 2 cazuri. Unele proiecte au fost rezolvate prin negocieri, iar un altul printr-o decizie favorabilă a instanței.

Haideți să ne asigurăm că și în acest an vom avea fonduri pentru a susține financiar demersurile în instanță și să ne păstrăm încrederea că vom avea șanse de succes.

Descarcă formularul 230 aici.

Tot ce trebuie să faci este să completezi secțiunea “I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI” si să semnezi la rubrica “Semnatură contribuabil”.

Formularul completat si semnat se poate depune la Finanțele Publice Cluj Napoca (piața Avram Iancu nr. 19) sau se poate trimite prin postă pe adresa asociației: strada Pavel Rosca nr. 1 ap. 7, Cluj-Napoca pană cel tarziu 20.05.2015.

Iți mulțumim!

ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA URBANISTICA A CLUJULUI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *