5 thoughts on “Simulare trafic – 01.03.2014”

 1. Domnilor, am trecut si eu pe strada vedeta a clujului, si va spun ca am crezut ca ma aflau la tara la bunica. La intrare langa bisericuta niste balarii de 3 metrii inlatime,apoi niste case mari si urate, si surpriza, la capatul strazii ultima casa pe stg ,o vila de toata frumusetea, facuta din cartoane si cu toaleta in curte. Sesizati ironia sper. In rest gunoaie, terenuri virane, si daca nu era asfaltata strada era exact ca un drum de tara. Inainte sa considerati ca faceti parte dintr un cartier de lux si cu pretentii, nu mai aruncati macar gunoaiele in fata portilor, pungi, sticle, si tot felul de deseuri.Ca doar nu vine cineva de pe strada vecina sa le arunce. Rusine.

  1. Dacă luptăm împotriva unor ilegalități flagrante înseamnă că suntem cu pretenții? Nu ne considerăm un cartier de lux, cât despre case fiecare este liber să își facă casa cum dorește. Asta nu înseamnă că trebuie să acceptăm că într-o zonă desemnată ca P+2+M să vină niște șmecheri cu bani și să facă P+10.

   1. De cand si pana unde tu esti stapan pe ,,zona”? Esti proprietarul vreunei ,, zone”? Tu te lupti pe ,,zone” Tu esti vreun jmecher de PDList sau vreun PNList cu osul in gură in loc de biberon!!! Eu ma chinui pe bucatica mea de 386 mp deasupra la Real sa obtin autorizatie de 2 ani si tu esti stapan de zone ! Firea-i tu…….

    1. Nu inteleg la ce te referi cand spui “stapan pe zona”.Incearca sa fi mai explicit.

  2. Stimate Varga,te-au angajat cei ce construiesc ilegal,sau esti de profesie “curios”? In ambele cazuri e mai bine sa te abtii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *