4 thoughts on “Asociaţia pentru Protecţia Urbanistică a Străzii Măceşului”

 1. Buna ziua,

  Sunt proprietarul unui teren de pe strada Maciesului, in apropierea complexului de blocuri, un teren pe care intentionez in viitor sa imi construiesc o casuta. Sunt extrem de revoltat de constructia blocurilor si am urmarit cu interes in media subiectul.

  Am ceva experienta in comunicare, asadar in cazul in care doriti sa dau o mana de ajutor pentru finalizarea acestui website sau pentru suport in cadrul oricarei alte actiuni, ma ofer voluntar pentru a proteja normalitatea.

  Astept un semn de la Dvs.
  Ciprian Pasca

 2. Salut.Acolo unde se construieste acel ansamblu de locuinte a fost cindva un deal si un pirau pe care ,,oamenii destepti,,le-au ,,ras,, de pe harta zonei.Ce sa facem banii vorbesc .Din pacate respectiva strada mai are si alte personalitati care nu tin cont decit de confortul lor si ma refer aici la un proprietar de teren vecin cu biserica de lemn care si-a pus gardul chiar in drum nepermitind ca prin modernizarea strazii sa se faca trotuar pe zona ocupata oarecum abuziv de respectivul gard.
  Desii am facut sesizari la Primaria Cluj-Napoca ,gardul tot in drum a ramas amplasat .
  In ceea ce priveste protestul celor din zona ,trebuie sa aveti in vedere un aspect important si anume :
  – protestatarii au stationat cu autoturismele pe TROTUAR(nu se lasa 1m pe trotuar pt circulatia pieteonilor),ceea ce contravine legislatiei si ca atare atrage sanctiuni contraventionale.Daca pe viitor veti oprii/ stationa cu autoturismele faceti o simulare conform OUG 195/2002 privind Regulile pentru circulatia vehiculelor. Oprirea, stationarea si parcarea si atunci se va vedea fluenta traficului in acea zona.
  Toate bune si pe curind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *