Informare

Va informam ca eforturile disperate ale adversarilor nostri in final au dat rezultate, asadar instanta in sedinta din 23.07.2014 a decis stramutarea cauzei la judecatoria Maramures dar in acelasi timp a pastrat toate actele si deciziile existente in dosar pana in momentul stramutarii. Acest demers face parte din arsenalul nu tocmai onest dar absolut legal al adversarilor nostrii care prin asemenea manevre incearca sa ne produca costuri suplimentare care sa ne determine sa renuntam la cauza ei fiind convinsi de fapt in sinea lor ca sansele noastre sunt maxime in cazul in care se ajunge la judecarea in fond a cauzei.

Ramanem consecventi in actiunile noastre si ne pastram aceasi incredere in justitia romana indiferent de locul in care se intampla actul de justitie. Avem deplina incredere in faptul ca ADEVARUL VA INVINGE.

In concluzie dragi prieteni nu disperati, nu am pierdut razboiul, nu am pierdut nici macar o batalie, ni s-a impus doar schimbarea campului de lupta. Nu uitati va rog ca echipele care au valoare joaca cel putin la fel de bine si in deplasare ca si pe teren propiu.

Va tinem la curent cu noi informatii.

Asociatia Pentru Protectia Urbanistica a Strazii Macesului

2 thoughts on “Informare”

  1. domnilor, duceti un razboi din care au de castigat numai avocatii celor 2 parti, care incaseaza mii sau zeci de mii de euro.Constructorul are dreptate in felul lui, dvs in felul dvs , incercati sa NEGOCIATI. Sunt convins ca se poate ajunge la un consens, si sa opriti odata scandalul acesta

    1. Eu cred ca noi am fost si suntem in continuare deschisi la orice dialog, insa din pacate acest lucru nu se poate afirma la adresa constructorului. Sunt foarte curios care este unghiul de vedere din care ti se pare ca ar avea dreptate constructorul. Atentie: Nu spun ca noi detinem adevarul absolut, insa din ce vad eu constructorul este chiar convins ca nu are dreptate tocmai din acest motiv incearca tot felul de manevre prin care sa evite judecarea rapida a cauzei sau sa intarzie cat de mult acest moment incercand sa produca costuri colaterale care sa-i sperie pe oameni si in final sa-i determine sa renunte la proces. Daca ar fi siguri de dreptate ar face tot posibilul sa urgenteze judecarea cauzei. Daca stiu ca au dreptate oare de ce merg din casa-n casa sa convinga pe oameni sa renunte? Astept cu interes punctul de vedere indiferent care ar fi el. Orice idee sau parere este bine venita.
      Cat priveste castigul avocatilor nu as dori sa detaliez subiectul nici nu cred ca ar avea sens. Sunt convins ca isi fac treaba intr-un mod profesionist iar pretul serviciilor oferite este unul negociat si de comun acceptat. Este foarte adevarat ca ar fi fost mai bine daca nu ar fi fost nevoie de aceste servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *